16.03.17.

Bespovratna sredstva za turizam (uključujući ruralni turizam)

Eurokonzalting iz Pule u suradnji sa Obrtničkom komorom Istarske županije, poziva Vas na predavanje "Bespovratna sredstva za turizam (uključujući i ruralni turizam)" koje će se održati u četvrtak, 23. ožujka 2017. od 18.00 do 19.30 sati u prostorima Udruženja obrtnika Pula, Ulica Sv. Felicite 5/A, Pula.

 

Predavanje je namijenjeno svim zainteresiranim, u prvom redu malim i srednjim tvrtkama, obrtnicima i OPG-ovima koji su aktivni ili planiraju biti aktivni u djelatnosti turizma. Cilj predavanja je upoznati sudionike s trenutno otvorenim natječajem Ministarstva turizma „Konkurentnost turističkog gospodarstva“, mjerama i natječajima za ishođenje bespovratnih sredstava iz EU fondova i iz nacionalnih izvora za tekuću godinu za turizam uključujući i ruralni turizam. Na predavanju će se dati informacije o mogućnostima ulaganja u kuće za odmor, bazene, apartmane, sobe, hostele, pansione, hotele i druge oblike turizma, o očekivanom vremenu otvaranja pojedinih natječaja, minimalnim i maksimalnim postocima i iznosima bespovratnih sredstava, ograničenjima, načinima prijave i dosadašnjim iskustvima.

Dati će se informacije i o novom najavljenom natječaju za hotele iz strukturnih fondova (Podrška razvoju malih i srednjih poduzetnika u turizmu – faza II.) te o najavljenom natječaju za energetsku učinkovitost i korištenje obnovljivih izvora energije u turizmu od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

 

Predavanje će održati predstavnici iz konzultantske tvrtke Eurokonzalting iz Pule, dr. sc. Ernes Oliva, konzultant iz područja strukturnih fondova sa iskustvom ishođenja bespovratnih sredstava za turizam i za natječaje Ministarstva turizma, Patrik Paronić, mag. oec. iz područja ruralnog turizma, u okviru Programa ruralnog razvoja RH 2014.-2020. i Emil Šetić, mag. oec. iz područja energetske učinkovitosti u turizmu, Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja i Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

 

Predavanje je besplatno za sve sudionike, a prijava je poželjna zbog bolje organizacije te ograničenog broja sudionika.

 

Ukoliko ste zainteresirani, molimo Vas da prijavu izvršite na telefon 052/544-825 ili da ispunjeni prijavni obrazac pošaljete na e-mail: info@eurokonzalting.com najkasnije do srijede 22. ožujka