22.10.15.

Edukacija biciklističkih vodiča, Rabac-Ronjgi, Rabac, 2.-4./Ronjgi 17.-18. listopada 2015.

Edukacija je  održana kroz dva vikenda – 2.-4. te 17. do 18. listopada 2015., a održavala se u Rapcu i Ronjgima (i okolici), kroz teoretske, praktične i terenske programe. Program se održavao na dvije lokacije zbog kombiniranja polaznika i sufinanciranja od strane različitih lokalnih TZ-ova iz Istre i Kvarnera.

Ovom prilikom polaznici su dobili prvu verziju Priručnika za biciklističke vodiče koji je evidentiran ISBN/CiP brojevima.

U priloženom programu edukacije vidljiva su gradiva koja su se obradila kroz pet dana edukacije, a koja su se realizirala u interijerima, ali i na terenu (vožnje, poligon, tehnika vožnje, orijentacija na terenu, servis na terenu). Predavanja, primjere i vježbe izvodile su stručne osobe s dugogodišnjim iskustvom u svojem području, dajući teoretska, praktična i iskustvena znanja i primjere.

Edukaciju je pohodilo ukupno 23 polaznika, a uspješno ju je završilo 20 osoba.

Svim uspješnim polaznicima podijeljena su uvjerenja te je na Hrvatski biciklistički savez poslana informacija o polaznicima te podaci za izradu licence za biciklističke vodiče.

edukacija_rabac