20.02.18.

Istra Inspirit predstavio se MICE sektoru u Muzeju Mimara u Zagrebu

U Muzeju Mimara u Zagrebu 19.02.2017. projekt Istra Inspirit imao je čast  predstaviti se MICE sektoru na 8. MICE Business Energizer Forum for Central & Eastern Europe,  koji se ove godine u organizaciji Europe Congress  iz Praga održava u Zagrebu od 18.-20.2018.

Istra Inspirit se predstavio pričama, mitovima i legendama Istre i Hrvatske te je u sklopu izvedbe dvaju glumaca svim prisutnima na zabavno-edukativan način približio legendu o Perunu i Velesu iz slavenske mitologije, legendu o crnoj kraljici koja je stvorila Plitvička jezera te priču o nastanku preko 1000 hrvatskih otoka dok je Istra bila predstavljena kroz istarske običaje te priču o vilama koje su sagradile Arenu. Istra Inspirit su predstavili Frano Novljan i Jasna Petković. Mnogobrojna publika koju su činili predstavnici kongresnih i event agencija iz Norveške, Švedske, Njemačke i Velike Britanije pozitivno je reagirala na nastup Istra Inspirita te nije krila oduševljenje s inovativnim pristupom u storytellingu kojeg je Istra Inspirit predstavio.

Ovo je iskustvo još jedan dokaz i potvrda dugogodišnjeg uspješnog rada Istra Inspirita te usmjeravanje na B2B segment organizacije i prodaje u sklopu MICE ponude. Programi Istra Inspirita mogu pružiti kongresnim gostima malo drugačije skustvo prezentacija Istre i Hrvatske kao destinacije te su kao takvi zanimljivi organizatorima kongresa, incentiva i evenata.