03.09.18.

Istra Inspirit predstavio svoju ponudu na Conventa Crossoveru u Ljubljani, 31.08.2018.

Istra Inspirit je imao priliku predstaviti svoju ponudu na Festival of Events and Live Marketing – Conventa Crossover u Lutkovnom gledališču u Ljubljani, u petak, 31.08.2018. Sudjelovanje Istra Inspirita na konferenciji pokazalo je da na tržištu MICE ponude postoji interes za drugačijim sadržajima koji uključuju inovativni pristup u kreiranju svoje ponude, a što Istra Inspirit definitivno pokazuje kroz dugi niz godina poslovanja u B2B segmentu prodaje.

Sudionici konferencije, većinom hotelijeri, DMC-i, Event managament agencije te drugi turistički subjekti, pokazali su da pri organizaciji team buildinga, konferencija i kongresa traže autentičnost proizvoda, a što im Istra Inspirit može pružiti na samoj destinaciji unutar istarskog poluotoka na već dobro poznatim lokacijama, kao i na samim događajima gdje se može uprizoriti izvedba Istra Inspirita kao tailor made program prema želji naručitelja. Nakon uspješnog umrežavanja i predstavljanja projekta kroz individualan pristup, ovakve su manifestacije odlična prilika za proširivanjem poslovanja te stvaranjem novih poslovnih prilika i stjecanja novih potencijalnih partnera u inozemnom okruženju.

Istra Inspirit već sedmu godinu zaredom pruža organizatorima kongresa, incentiva i evenata malo drugačije iskustvo prezentacije Istre kao turističke destinacije te stvara dodatnu turističku ponudu kroz valorizaciju njene kulturno-povijesne i tradicijske baštine..

Više informacija o Istra Inspiritu možete pronaći na: