05.02.16.

Outdoor segment

Nakon dvije godine pripreme raznih proizvoda, izrađen je i objavljen Istra outdoor web portal na adresi www.istria-outdoor.com.
Portal će objedinjavati outdoor ponudu u Istri – aktivne oblike turizma, među kojima su prvi biciklizam, trail (pješačko-trkački segment) te slobodno penjanje, a zatim će se dodavati ostala ponuda.
Razvojem outdoor segmenta te ostalih proizvoda (Istra bike i Istra trails), došao je na red segment slobodnog penjanja. U sklopu Istra outdoor portala (www.istria-outdoor.com) izrađen je segment za slobodno penjanje.
Iako je slobodno penjanje zbog svoje specifičnosti manje prisutno u turističkoj ponudi, takvih lokacija i ponude ima po cijeloj Istri, posebice u sjevernom, brdskom dijelu. O broju penjališta i smjerova možete se uvjeriti ako posjetite portal: www.istria-climbing.com.

Brošura:
Prije tri godine izdana je prva verzija brošura za cikloturizam u Istri – Cycling in Istria. Nadopunjena trails segmentom, prošle je godine izdana prva Istra outdoor brošura u kojoj je prezentiran Istra bike i Istra trails ponuda. Nakon razvoja segmenta slobodnog penjanja, objavljena je nova verzija brošure za 2016. godinu, pod istim nazivom Istra outdoor, a ovaj puta, pored osvježenja i ubačenih novih segmenata ponude, nalazi se i ponuda za slobodno penjanje – Istra climbing.