18.12.18.

Predstavnici s područja Banovine u posjetu Istarskoj razvojnoj turističkoj agenciji

Dana,  13. prosinca u prostorijama Istarske razvojne turističke agencije održana je prezentacija Istarske razvojne turističke agencije na čelu s direktoricom Slavicom Tobok Kandić za predstavnike s područja Banovine koji su bili u dvodnevnom posjetu Istarskoj županiji.

Svrha ovog posjeta u kojem su sudjelovale Ružica Karagić, načelnica Općine Hrvatska Dubica, Klementina Karanović, načelnica Općine Majur, Nikola Arbutina, načelnik Općine Dvor, Kristina Pandža, LAG "Una" i Višnja Ljubojević Džakula, predsjednica TU Sunja bilo je upoznavanje s primjerima dobre prakse inovativnih turističkih projekata koji se provode u Istarskoj razvojnoj turističkoj agenciji.  Odjel E-marketinga koji uključuje razvoj destinacijskog portala te vođenje društvenih mreža, predstavila je koordinatorica odjela, Jelena Latin, dok je odjel za razvoj cikloturizma i ostalih oblika aktivnog turizma predstavio voditelj odjela, Martin Čotar, a Istra Inspirit kao primjer uspješnog i nagrađivanog kulturno-turističkog proizvoda predstavila je Morena Milevoj, voditeljica marketinga i PR projekta.

Na temelju predstavljenih projekata razvila se konstruktivna diskusija prepuna ideja za nove razvojne projekte na području Banovine te je iznijet prijedlog o studijskom putovanju predstavnika Istarske razvojne turističke agencije na navedena područja s ciljem prenošenja stečenih znanja i iskustava tijekom razvijanja projekata.